Modulok

Rendszerünket bérelheti és meg is vásárolhatja! Az alaprendszer mellé, a kezdő áron, 5 modult csatolhat ingyenesen.

Tekintse meg a már előre megírt rendszerelemeinket. Amennyiben a kialakított modulok nem fedik le teljesen cége működésének minden területét, munkatársainkkal történt egyeztetést követően a rendszert átalakítjuk, kibővítjük Önnek.

Alaprendszer

Az alábbi modulok tartoznak alaprendszerünkbe.

Munka logisztika: Teendők, Szolgáltatások, Projektek
Személy ügyek: Munkatársak / Felhasználók, Naptár
Biztonság: Biztonsági beállítások, IP védelem, Log-ok
Pénzügy: Pénzügyi főoldal, Tranzakciók, Hatóságok
Rendszer: Rendszer főoldal, Filemanager, Menükezelés, Cégkezelés, Felhasználói beállítások, Jegyzetek
Partner kezelés: Partnerek, Telefonkönyv

A modul összefoglalókban az alaprendszer moduljait zölddel jelöltük a könnyebb áttekintés érdekében.

Munka logisztika

Teendők, Szolgáltatások, Projektek kezelése

Teendők

Teendők és feladatok kategorizálására és munkaórák nyilvántartására szolgál. Mérhető és nyilvántartható, hogy havonta mennyi idő megy el a tárgyalásokkal, vagy például hasonló projektekben mennyi időkbe kerülnek a hasonló fázisok.

Megtekintheti, szűrheti a teendőket egy-egy projektre, szolgáltatásra. Megnézheti, hogy munkatársai adott napokon mivel foglalkoztak, mennyi időt töltöttek az egyes feladatokkal.

Exportálhatja a szűrt listákat CSV-be és PDF-be is olyan formában is, melyet rögtön tud küldeni olyan ügyfelének, akivel munkaóra alapján számol el!

Összekötöttük a naptárral is, így mindenki láthatja, hogy adott napokra milyen feladatai, teendői vannak.

Szolgáltatások

A többféle árszámításnak és egyenleg számításnak köszönhetően a rendszer képes figyelmezteti Önt, amikor elérte a beállított óradíj alapján elért összeget, vagy letelt a megadott intervallum, hogy számlázható a szolgáltatás.

Hozzárendelhet file-okat különböző jogosultság alapján, hozzárendelheti munkatársait a szolgáltatásokhoz, hogy fel tudjanak vinni és lezárni teendőket.

Felvihet típus csoportokat, melyekkel könnyebben átláthatóak, szűrhetőek a szolgáltatásai.

Projektek

Projekt munkák nyilvántartása. Hozzárendelhető projekt vezető, munkatárs, így csak azok látják a projekteket, akik érdekeltek benne.

Fázisokkal és azok súlypontjaival nyilvántartható, hány %-os készültségben vannak az egyes projektek. Munkaóra nyilvántartással a későbbiek folyamán jól átlátja majd, hogy egy–egy munkánál hasonló fázisra mennyi munkaórát számoljon.

Hozzárendelhetőek még hozzáférések és file-ok is jog szerint. Így például hozzáadhat szerződést a projekthez, de úgy, hogy csak az adminok és a projekt vezető lássa, a munkatársak ne. De hozzárendelhet dokumentációt is, melyet mindenki láthat és segíthetik a munkájukat.

Hozzáférések

Legyen szó programozó cégről vagy kereskedőkről, építőiparban dolgozókról, minden cégnél lehetnek olyan e-mail címek, belépési adatok, melyeket nem jó elfelejteni, esetlegesen meg kell osztani a munkatársakkal. Ehhez nyújt segítséget ez a modul.

A hozzáféréseket egy helyen tudja tárolni, ezenkívül hozzárendelheti projektekhez és szolgáltatásokhoz is, így a munkatársai csak azon hozzáféréseket látják, melyek a velük megosztott projektekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatosak.

Személy ügyek

Alkalmazottak, Rendszer felhasználók, naptár

Munkatársak

Munkatársak, egyben a rendszer felhasználóinak kezelése. Összekötve a fizetésekkel, naptár és szabadság kezeléssel.

Minden felhasználónak külön menürendszer alakítható ki, minden modulra külön beállítható jogosultsággal.

Naptár

Főoldali, lista és heti nézettel segíti átlátni a határidőket, megbeszéléseket. A bejegyzéseket megoszthatja munkatársaival is.

Automatikusan frissítjük a ledolgozandó munkanapokat és nemzeti ünnepeket.

Egyedi típusok hozzáadásával segítheti a szűréseket.

Projektekkel és a teendők modullal is összekötöttük, így a naptár nézetekben ezeknek a határideje is megjeleníthetőek.

Beállíthatja, mennyivel a bejegyzés előtt kér értesítést, így biztos nem felejti el.

Szabadság

Munkatársak szabadságainak és betegszabadságainak kezelése.

PDF, CSV export.

Összekötve a főoldali naptár modullal, útvonal nyilvántartással, munkatársakkal.

Tevékenység specifikus

Kereskedői nyilvántartások, kölcsönzések, marketing

Amennyiben nem találta meg az Önnek megfelellő Tevékenység specifikus modult, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén, és elkészítjük Önnek!

Ingatlan kereskedő

Ingatlanok nyilvántartása. Lakások, házak adatai. Kiadás és Eladás kezelés.

Hozzárendelhető ügyfél a nyilvántartáshoz. A feltöltött file-ok hozzárendelhetőek az ingatlanokhoz.

A modult integráltuk a jutalék rendszerhez is, így könnyen gyorsan látható az egyes üzletkötő aktuális egyenlege.

Autókereskedő

Személyautók, motorkerékpárok és egyéb gépkocsik nyilvántartása. Beszerzési ár és Eladási ár tárolás.

Hozzárendelhető ügyfél a nyilvántartáshoz. A feltöltött file-ok hozzárendelhetőek a gépkocsikhoz.

A modult integráltuk a jutalék rendszerhez is, így könnyen gyorsan látható az egyes üzletkötő aktuális egyenlege.

Kölcsönzés / bérbeadás

Több féle modult is készítettünk a bérbeadások, kölcsönzések nyilvántartására. Ezeket nem soroljuk fel itt külön-külön, mert nagyon hosszú lenne a lista. Néhány példa ezekből:

  • Autókölcsönzés
  • Kisgép-, háztartási gép kölcsönzés
  • Humánerőforrás
  • Hajó bérlés
  • Kenu / kajak kölcsönzés
  • Sportszer bérlés

Telemarketing modul

Kimenő hívások regisztrálása, hívásnapló megtekintése, munkatársak hívás statisztikája. Visszahívások, megjegyzések kezelése.

Cégkezelés

Szoftver nyilvántartás, Árajánlat készítés

Szoftver nyilvántartás

Legyen szó cége szoftvereiről vagy Ön által eladott szoftverekről, egy idő után frissítésre szorulnak, vagy meg kell újítani a licenszüket. Ez a modul segít Önnek abban, hogy nyilvántartsa ezeket és figyelmeztet arra, ha az Ön vagy partnerei szoftverének hamarosan lejár a licensze.

Árajánlat

Megrendelés esetén elkészítjük az alap megjelenési formát ingyenesen. Ezek után egyszerűen tudja az ajánlat egyes tételeit hozzáadni és eltávolítani, módosítani. Automatikusan változó értékek, mint a dátumok, iktatószámok miatt nem kell aggódnia, megjegyeznie őket, rögtön kitöltésre kerülnek.

Az árajánlatok hozzárendelhetőek ügyfelekhez, PDF-be importálás után megadható, hogy a Filemanager mely könyvtárába szeretné menteni azt.

Pénzügy

Bevétel és kiadás kezelés

Pénzügyi főoldalunkat, ahol értesítéseket, diagramokat és trendeket láthat, ajándékba adjuk bármely pénzügyi modul megrendelése esetén.

Tranzakciók

Számlák és egyéb bevételek, kiadások kezelése, lejárt határidő jelzéssel.

Előre beállított és a számla/ügyfél adatival automatikusan behelyettesíthető felszólító levél küldést is tartalmaz. Ezen kívül hozzárendelhető szolgáltatásokhoz, projektekhez.

Hatóságok

Nyilvántartható, és rendszeresíthető benne minden, a hatóságoknak (pl NAV) fizetendő adó, hozzájárulás.

Automatizálás

Nem kell mindig mindent kézzel felvinnie! Ez a modul segít Önnek, hogy csak a hozzárendeléseket, számla feltöltéseket kelljen megtennie!

Állítsa be adózásait, a cég munkabér kifizetéseit a hónap egyik napjára, és a rendszer elvégzi Ön helyett a feltöltéseket. Így rögtön bekerül az adott modulba a tranzakció fizetetlen státusszal, nem kell kikeresnie a hatóságot, munkatársát, esetleges havi kiadásainak beszállítóját, beírni az összeg csak kipipálni ha a ki/be fizetés megtörtént.

Könyvelői lista

A rendszerben az admin és a munkatárs mellett egy harmadik jogkör is szerepet kap. Ez a jogkör a könyvelő.

A könyvelői státuszban levők nem jelennek meg a teendőknél, szolgáltatásoknál stb. Viszont, amennyiben ezen modult hozzárendeljük a felhasználóhoz, úgy bármikor belépve, időtartamra keresve, le tudja tölteni a bevételek és a kiadások számláit, adóutalásokat, exportálhatja CSV-be ezen számlák és a pénzátvezetések adatait. Így nem kell havonta, negyedévente küldözgetni a könyvelőnek a számlákat, egyszerűen és gyorsan, bármikor hozzájuk férhet.

Alapítványoknak, egyesületeknek

Támogatások, tagság nyilvántartása, átadások és kampányok adminisztrálása. Legyen szó fixen egy célért gyűjtő alapítványról vagy több kampányt is folytatóról, moduljainkkal átláthatóvá és egyszerűvé válik pénzügyeinek kezelése.

Alapítványi főoldalunkon láthatja, melyek voltak az utolsó befolyt adományok, mely kampány mennyi adománnyal rendelkezik. Amennyiben munkatársai gyűjtenek, úgy egyenlegeik is látszódnak.

Amennyiben Pénzügyi kiadás kezelő modulunkat is igénybe veszi, úgy nyilvántarthatja Egyesülete / Alapítványa kiadásait, munkatársainak bérét, stb.

Tagnyilvántartó modul

Egyesülete tagjainak nyilvántartása, adataik adminisztrálása, dokumentumok hozzárendelése (pl.: sportorvosi igazolások, kép feltöltés, stb)

Ehhez a modulhoz egy almodul is tartozik, melyben tárolni tudja a tagdíj befizetéseket is.

A modul aktiválásakor egy konzultáció után ingyenesen integráljuk a rendszerbe azokat a kitöltendő mezőket, amiket tagjairól szeretne nyilvántartani.

Kampányok modul

Gyűjtési célok / kampányok meghatározása, alapadatok kezelése. Összekapcsolva: Jutalék kezelés, Adomány kezelés, Átadás kezelés

Adomány kezelés

Természetbeni és pénzbeli adományok regisztrálása, kampányokhoz és ügyfelekhez rendelése, szűrése és statisztikai adatok lekérése.

Tippek

Kösse össze telemarketing modulunkal! Munkatársai így regisztrálni tudják hívásaikat, amelyekből statisztikákat, következtetéseket vonhat le.

Átadások

A befolyt adományok átadásainak regisztrálása és nyilvántartása, kampányokhoz rendelése

Alapítványi / egyesületi dokumentum kezelő

Köszönő levelek és adóigazolások generálása PDF-be. Több rétűen szűrhető listában keresheti vissza és nyomtathatja újra a már elkészített dokumentumokat.

Egyesületeknél tagi karton generálás és nyomtatás.

oldal az ennyiből: 4


Modul neve
Ismertető
Ár/hó
Teendők
Teendők és feladatok kategorizálására és munkaórák nyilvántartására szolgál.
200 Ft
Szolgáltatások
Teendőkkel összekötött modul, melyben nyilvántarthatja munkaóra alapú és időtartam alapú szolgáltatásait is.
300 Ft
Projektek
Projekt munkák nyilvántartása.
200 Ft

Projekt munkák nyilvántartása. Hozzárendelhető projekt vezető, munkatárs, így csak azok látják a projekteket, akik érdekeltek benne.

Fázisokkal és azok súlypontjaival nyilvántartható, hány %-os készültségben vannak az egyes projektek. Munkaóra nyilvántartással a későbbiek folyamán jól átlátja majd, hogy egy–egy munkánál hasonló fázisra mennyi munkaórát számoljon.

Hozzárendelhetőek még hozzáférések és file-ok is jog szerint. Így például hozzáadhat szerződést a projekthez, de úgy, hogy csak az adminok és a projekt vezető lássa, a munkatársak ne. De hozzárendelhet dokumentációt is, melyet mindenki láthat és segíthetik a munkájukat.

Hozzáférések
E-mailek, felhasználói adatok tárolását és megosztását elősegítő modul.
150 Ft
Oldal tetejére