Információk

Rendszerbérlés, telepítés

Rendszerbérlési szolgáltatásunk megrendelésével, Önnek nincs problémája a tárhely kezelésével, üzemeltetéssel, nem kell számottevő összegeket kifizetnie egyszerre, és bármikor felmondhatja a szolgáltatást úgy, hogy a rendszerben addig tárolt adatait elküldjük Önnek!

A rendszerbérlés tartalmazza:

  • 0-24 órás, havi 99%-os rendelkezésre állás
  • Biztonsági- és modul frissítések ingyenes telepítése
  • Bizonyos modulok bérlése esetén tárhely biztosítása
  • Egyedi aldomain név

Az URL cím formátumra (azaz ahol eléri a rendszert) az alábbi két opciót biztosítjuk:

  • onaltalvalasztottnev.phlox-erp.eu
  • onaltalvalasztottnev.azondomainneve

A rendszerfájlok mindkét esetben cégünk szerverén lesznek megtalálhatóak, külső szerverre / tárhelyre vinni a rendszert nincs lehetőség.

Árak, kedvezmények

A PHLOX-ERP árát minden esetben az igényelt modulok, igénybe vett szolgáltatások határozzák meg. Amennyiben el szeretne térni az általunk összeállított csomagoktól, úgy kérjük, forduljon hozzánk bizalommal és elkészítjük árajánlatunkat.

Az egyes modulok árait a Modulok menüpontban, összeállított csomagjainkat a Csomagok menüpontban találja.

Fizetési periódus kedvezmény
Havonta -
Negyedévente -
Félévente ½ havi díj
Évente 1 havi díj

Amennyiben bizalmukat elnyerve a bérleti díjak 4 éves időtartamra (48 hó) előzetesen kifizetésre kerülnek, úgy ezzel a rendszerhasználatot 6 évre vásárolják meg.

Rendszerbemutatás

A rendszer üzembe helyezését és átadását követően, előre egyeztetett időpontban, 60 perces rendszerbemutatót tartunk telefonon / Skypeon / Team Viewer-en keresztül.

Megrendelés

Megrendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén. Elvégezzük az első lépéseket, rendszertelepítéseket. Igény esetén feltöltjük cége logoját, kezdeti adatokat (pl partneri adatait), kialakítjuk rendszerét.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Oldal tetejére